Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napsnnet/public_html/vegvar/administrator/components/com_imageshow/classes/jsn_is_readxmldetails.php on line 109

II.Családi nap 2010

Kellemes szombat délelőttöt töltöttek együtt kicsik és nagyok a Végvár Ligetben. Keretmesébe ágyazva kézműves foglalkozáson, ismeretterjesztő és KRESZ oktatáson vettek részt a gyermekek.

A bátor kis kalandorok lelkesen vágtak neki Tündérország megmentésének. Színpompás papírvirágokat készítettek. Átkeltek a krokodiloktól hemzsegő mocsáron hogy életre keltsék a bölcs baglyot, aki elvezette őket Tündérországba. Hazafelé vezető útjukon közlekedési ismereteikről adtak számot, majd legvégül aszfalt rajzokat készítettek.

Továbbá arcfestéssel, munkakutya bemutatóval és kerékpáros ügyességi versennyel szórakoztattuk a jelenlevőket és senki sem ment haza ajándék nélkül.

Köszönjük a Miskolci Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Osztályának a kerékpáros KRESZ park építését és a biztosított tájékoztató füzeteket.

Családi nap